Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
زفت قفنتغفعغنهخحخه
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kurmaev is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurmaev met een snelle inworp. Akhmetov is nu in balbezit. Akhmetov draait met de bal, schiet en ... Paal! Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap. Saudabaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Barzukaev rent richting de bal. Met opzet legt Kurmaev zijn tegenspeler op de grond. Barzukaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barzukaev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dernovoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dernovoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
زفت - قفنتغفعغنهخحخه 1:0

11e minuut.
Barzukaev probeert naar een medespeler te passen. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov geeft een hoge lob. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nurmagombetov is nu in balbezit. Nurmagombetov speelt de bal door. Nazarbaev rent richting de bal. Krasovskyi verovert de bal door een tackle van achteren. Krasovskyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barzukaev rent richting de bal. Martynenko is nu in balbezit. Martynenko probeert naar een medespeler te passen. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyak geeft de bal voor. Aubakirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dernovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: زفت 52%, قفنتغفعغنهخحخه 48%.
زفت - قفنتغفعغنهخحخه 1:0

62e minuut.
Kaliev is nu in balbezit. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev geeft een hoge lob. Dernovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barzukaev onderschept slim de pass. Barzukaev passt de bal zonder na te denken. Martynenko probeert naar een medespeler te passen. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: زفت 67%, قفنتغفعغنهخحخه 33%.
زفت - قفنتغفعغنهخحخه 1:0