Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna SK Olimpia 1908
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Boranbaev met een sublieme pass. Babenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarev rent richting de bal. Babenko onderschept slim de pass. Babenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Boranbaev rent richting de bal. Rymarev onderschept slim de pass. Rymarev passt de bal met de wreef. Tsyrin rent richting de bal. Tsyrin haalt uit met een fantastische trap. Korolev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Aqchulaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Aqchulaqov speelt de bal door. Fomichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyrin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sultanov passt de bal zonder na te denken. Abdrakhmanov is nu in balbezit. Babenko verovert de bal door een tackle van achteren. Boranbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boranbaev draait met de bal, schiet en ... Shomayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baginskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - SK Olimpia 1908 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 38%, SK Olimpia 1908 62%.
FC Fortuna - SK Olimpia 1908 1:0

51e minuut.
Tsyrin heeft problemen om de bal te vangen. Musataev speelt de bal door. Daar is Aitmagambetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Shomayev trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Abdrakhmanov de bal. Abdrakhmanov passt de bal in één keer door. Shemelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemelin schiet op doel. Korolev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kogai zal de hoekschop nemen. Sultanov heeft problemen om de bal te vangen. Shemelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fortuna - SK Olimpia 1908 1:1

73e minuut.
Sultanov met een sublieme pass. Boranbaev speelt de bal door. Aitmagambetov rent richting de bal. Babenko verovert de bal door een tackle van achteren. Babenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 39%, SK Olimpia 1908 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fortuna - SK Olimpia 1908 1:1