Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealCB123 bazil
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Barzukaev de bal. Niederhaus is nu in balbezit. Olkhov verovert de bal door een tackle van achteren. Olkhov haalt uit met een fantastische trap. Kusainov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealCB123 - bazil 0:1

12e minuut.
Tregubov is nu in balbezit. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov geeft de bal voor. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Mukanov de bal onder controle te krijgen. Khokhlov rent richting de bal. Khokhlov probeert naar een medespeler te passen. Barzukaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzukaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealCB123 - bazil 0:2

29e minuut.
Balgimbaev rent richting de bal. Utegenov met een sublieme pass. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev draait met de bal, schiet en ... Rodionov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealCB123 - bazil 1:2

31e minuut.
Sokolov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokolov met een snelle inworp. Utegenov rent richting de bal. Utegenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealCB123 - bazil 2:2

34e minuut.
Tregubov verovert de bal door een tackle van achteren. Tregubov geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdikarimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealCB123 - bazil 2:3

41e minuut.
Abdikarimov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nabokov met een snelle inworp. Olkhov is nu in balbezit. Olkhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dyak geeft de bal voor. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dernovoi krijgt een gele kaart. Balgimbaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utegenov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealCB123 44%, bazil 56%.
RealCB123 - bazil 2:3

47e minuut.
Kazybekov rent richting de bal. Kazybekov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Tregubov de bal onder controle te krijgen. Olkhov rent richting de bal. Olkhov haalt uit met een fantastische trap. Kusainov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Dernovoi de bal onder controle te krijgen. Balgimbaev is nu in balbezit. Tregubov rent richting de bal. Balgimbaev onderschept slim de pass. Balgimbaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev passt de bal met de wreef. Daar is Olkhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkhov schiet op doel. Kusainov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RealCB123 - bazil 2:4

66e minuut.
Dyak is nu in balbezit. Dyak passt de bal zonder na te denken. Barzukaev is nu in balbezit. Olkhov rent richting de bal. Olkhov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Meshkov kopt de bal weg. Khokhlov is nu in balbezit. Khokhlov passt de bal in één keer door. Olkhov heeft problemen om de bal te vangen. Olkhov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kazybekov met een sublieme pass. Mangutkin is nu in balbezit. Mangutkin passt de bal met de wreef. Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealCB123 59%, bazil 41%.
RealCB123 - bazil 2:4