Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Olimpia 1908 زفت
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Nurmagombetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyrin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyrin met een sublieme pass. Shemelin rent richting de bal. Shemelin schiet op doel. Saudabaev bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nurmagombetov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dernovoi de bal onder controle te krijgen. Aitmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi verovert de bal door een tackle van achteren. Dernovoi schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Rymarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatbek verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatbek passt de bal zonder na te denken. Dernovoi is nu in balbezit. Dernovoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 54%, زفت 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Olimpia 1908 - زفت 0:0

50e minuut.
Pchelyakov is nu in balbezit. Pchelyakov geeft een hoge lob. Meshkov probeert naar een medespeler te passen. Dernovoi is nu in balbezit. Dernovoi schiet op doel. Khamitzhanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zubarev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Shemelin draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Saudabaev trapt de bal weg van het doel. Paviz rent richting de bal. Paviz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Baginskiy is nu in balbezit. Abdrakhmanov rent richting de bal. Abdrakhmanov geeft een hoge lob. Shemelin is nu in balbezit. Shemelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Olimpia 1908 - زفت 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 59%, زفت 41%.
SK Olimpia 1908 - زفت 1:0