Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
142514 RealCB123
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Klungelig pakt Sugurbaev de bal. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Niederhaus zijn tegenspeler op de grond. Niederhaus krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Goloveshkin rent richting de bal. Balgimbaev onderschept slim de pass. Balgimbaev probeert naar een medespeler te passen. Zabrodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabrodin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Mukhamedzhanov de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyak neemt de hoekschop. Daar is Kazybekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klepinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepinin geeft een hoge lob. Inworp. Zabrodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utegenov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
142514 - RealCB123 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Utegenov de bal. Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev passt de bal in één keer door. Zarzhitskiy rent richting de bal. Zarzhitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 62%, RealCB123 38%.
142514 - RealCB123 0:1

65e minuut.
Aliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utegenov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Utegenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Utegenov passt de bal zonder na te denken. Klepinin rent richting de bal. Balgimbaev onderschept slim de pass. Balgimbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
142514 - RealCB123 0:2

76e minuut.
Goloveshkin is nu in balbezit. Goloveshkin geeft een hoge lob. Karaulov controleert de bal met de borst. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Niederhaus passt de bal in één keer door. Zabrodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulov maakt een afschuwelijke overtreding. Karaulov krijgt een gele kaart. Zabrodin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zabrodin kan niet meer verder spelen. Sokolov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 62%, RealCB123 38%.
142514 - RealCB123 0:2