Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bazil Serik1954
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klepinin onderschept slim de pass. Klepinin geeft de bal voor. Shakshakbaev heeft problemen om de bal te vangen. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klepinin geeft een hoge lob. Inworp. Nabokov met een snelle inworp. Litvinenko is nu in balbezit. Litvinenko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dernovoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Litvinenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgakov heeft problemen om de bal te vangen. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap. Rodionov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kalmuratov speelt de bal door. Inworp. Mangutkin met een snelle inworp. Litvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazil 42%, Serik1954 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bazil - Serik1954 0:0

58e minuut.
Chikrizov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulgakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgakov speelt de bal door. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bazil - Serik1954 0:1

79e minuut.
Bulgakov met een sublieme pass. Karpin rent richting de bal. Karpin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulgakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chikrizov kopt de bal weg. Kisselev rent richting de bal. Ponomarev verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazil 77%, Serik1954 23%.
bazil - Serik1954 0:1