Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
قفنتغفعغنهخحخه SK Olimpia 1908
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tsyrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karashbayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyrin verovert de bal door een tackle van achteren. Shemelin is nu in balbezit. Shemelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Khamitzhanov met een sublieme pass. Karashbayev is nu in balbezit. Rymarev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymarev krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kaliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kushetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushetov geeft een hoge lob. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Abdrakhmanov rent richting de bal. Kushetov onderschept slim de pass. Kushetov geeft een hoge lob. Lisenkov is nu in balbezit. Lisenkov geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قفنتغفعغنهخحخه 33%, SK Olimpia 1908 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
قفنتغفعغنهخحخه - SK Olimpia 1908 0:0

47e minuut.
Danaev geeft de bal voor. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev passt de bal zonder na te denken. Daar is Akhmetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhmetov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kaliev geeft een lange en hoge pass. Danaev is nu in balbezit. Danaev passt de bal zonder na te denken. Akhmetov is nu in balbezit. Akhmetov schiet op doel. Shomayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
قفنتغفعغنهخحخه - SK Olimpia 1908 1:0

65e minuut.
Karashbayev geeft een lange en hoge pass. Daar is Orakbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baginskiy begaat een overtreding. Orakbaev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Orakbaev kan niet meer verder spelen. Shadmanov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Karashbayev rent richting de bal. Karashbayev geeft een lange en hoge pass. Baginskiy is nu in balbezit. Shadmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Shadmanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
قفنتغفعغنهخحخه - SK Olimpia 1908 2:0

70e minuut.
Paviz passt de bal zonder na te denken. Akhmetov is nu in balbezit. Tsyrin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsyrin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Lisenkov met een snelle inworp. Akhmetov is nu in balbezit. Akhmetov passt de bal met de wreef. Kushetov rent richting de bal. Kushetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قفنتغفعغنهخحخه 46%, SK Olimpia 1908 54%.
قفنتغفعغنهخحخه - SK Olimpia 1908 2:0