Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Olimpia 1908 قفنتغفعغنهخحخه
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Akhmetov onderschept slim de pass. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqchulaqov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aqchulaqov krijgt een gele kaart. Orakbaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Akhmetov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Olimpia 1908 - قفنتغفعغنهخحخه 0:1

24e minuut.
Khamitzhanov geeft een hoge lob. Paviz rent richting de bal. Paviz passt de bal zonder na te denken. Abdulin is nu in balbezit. Abdulin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Aqchulaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqchulaqov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rymarev de bal onder controle te krijgen. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tsyrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Abdulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsyrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulin heeft problemen om de bal te vangen. Abdulin draait met de bal, schiet en ... Ivanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kaliev is nu in balbezit. Kaliev passt de bal in één keer door. Kushetov heeft problemen om de bal te vangen. Tsyrin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyrin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 42%, قفنتغفعغنهخحخه 58%.
SK Olimpia 1908 - قفنتغفعغنهخحخه 0:1

49e minuut.
Aubakirov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsyrin is nu in balbezit. Tsyrin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Glushko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kogai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsyrin rent richting de bal. Tsyrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Olimpia 1908 - قفنتغفعغنهخحخه 1:1

88e minuut.
Pchelyakov geeft een hoge lob. Kushetov rent richting de bal. Kushetov met een sublieme pass. Orakbaev is nu in balbezit. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Olimpia 1908 - قفنتغفعغنهخحخه 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 42%, قفنتغفعغنهخحخه 58%.
SK Olimpia 1908 - قفنتغفعغنهخحخه 1:2