Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
142514 bazil
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dernovoi is nu in balbezit. Shchetkin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Shchetkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchetkin geeft een hoge lob. Bolshakov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Rodionov met een harde bal richting middenveld. Litvinenko kopt de bal weg. Aliev probeert de bal aan de voet te houden. Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Goloveshkin met een sublieme pass. Litvinenko is nu in balbezit. Litvinenko probeert naar een medespeler te passen. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Naurzaliev onderschept slim de pass. Naurzaliev geeft de bal voor. Litvinenko kopt de bal weg. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev draait met de bal, schiet en ... Zarzhitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Karpin rent richting de bal. Zholdasov onderschept slim de pass. Zholdasov speelt de bal door. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Aliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchetkin probeert naar een medespeler te passen. Mangutkin is nu in balbezit. Goloveshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Goloveshkin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Shchetkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchetkin met een sublieme pass. Zarzhitskiy rent richting de bal. Zholdasov rent richting de bal. Zholdasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Litvinenko de bal. Goloveshkin rent richting de bal. Litvinenko onderschept slim de pass. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
142514 - bazil 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 44%, bazil 56%.
142514 - bazil 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 38%, bazil 62%.
142514 - bazil 0:1