Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bazil 142514
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klepinin geeft een lange en hoge pass. Karpin is nu in balbezit. Olkhov rent richting de bal. Olkhov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goloveshkin de bal onder controle te krijgen. Zarzhitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Aliev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nabokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olkhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkhov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bazil - 142514 1:0

10e minuut.
Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov geeft de bal voor. Klungelig pakt Dernovoi de bal. Zarzhitskiy is nu in balbezit. Zarzhitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tregubov rent richting de bal. Sugurbaev onderschept slim de pass. Olkhov rent richting de bal. Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugurbaev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mangutkin is nu in balbezit. Mangutkin geeft een lange en hoge pass. Barzukaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap. Mukhamedzhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bazil - 142514 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazil 34%, 142514 66%.
bazil - 142514 2:0

61e minuut.
Shchetkin met een snelle inworp. Sugurbaev rent richting de bal. Dernovoi rent richting de bal. Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugurbaev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
bazil - 142514 2:1

79e minuut.
Tregubov onderschept slim de pass. Tregubov passt de bal met de wreef. Karaulov rent richting de bal. Mangutkin onderschept slim de pass. Mangutkin geeft de bal voor. Zarzhitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mukanov rent richting de bal. Bolshakov onderschept slim de pass. Bolshakov met een sublieme pass. Zarzhitskiy rent richting de bal. Zarzhitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazil 45%, 142514 55%.
bazil - 142514 2:1