Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Olimpia 1908 RealCB123
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rymarev verovert de bal door een tackle van achteren. Rymarev geeft een lange en hoge pass. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemelin onderschept slim de pass. Shemelin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Shemelin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdulin komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Niederhaus passt de bal met de wreef. Dyak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdrakhmanov. Abdrakhmanov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Abdrakhmanov speelt de bal door. Kazybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov passt de bal met de wreef. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dyak passt de bal in één keer door. Abdrakhmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdrakhmanov probeert naar een medespeler te passen. Abdulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsyrin is nu in balbezit. Tsyrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Olimpia 1908 - RealCB123 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 42%, RealCB123 58%.
SK Olimpia 1908 - RealCB123 1:0

52e minuut.
Aqchulaqov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Utegenov de bal onder controle te krijgen. Niederhaus speelt de bal door. Utegenov rent richting de bal. Utegenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Niederhaus is nu in balbezit. Niederhaus passt de bal met de wreef. Utegenov speelt de bal door. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Abdikarimov geeft een hoge lob. Dyak kopt de bal weg. Baginskiy heeft problemen om de bal te vangen. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 37%, RealCB123 63%.
SK Olimpia 1908 - RealCB123 1:0