Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna bazil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Mukanov is nu in balbezit. Karpin is nu in balbezit. Musataev met een sublieme pass. Abdulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meshkov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - bazil 1:0

5e minuut.
Karpin passt de bal met de wreef. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev passt de bal zonder na te denken. Olkhov is nu in balbezit. Olkhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Musataev probeert naar een medespeler te passen. Boranbaev rent richting de bal. Boranbaev met een sublieme pass. Abdulin rent richting de bal. Abdulin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - bazil 2:0

13e minuut.
Abdulin rent richting de bal. Karpin verovert de bal door een tackle van achteren. Karpin geeft een lange en hoge pass. Barzukaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzukaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boranbaev is nu in balbezit. Abdulin is nu in balbezit. Boranbaev is nu in balbezit. Abdulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - bazil 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 47%, bazil 53%.
FC Fortuna - bazil 3:0

62e minuut.
Sokolov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolov passt de bal zonder na te denken. Sultanov speelt de bal door. Abdulin heeft problemen om de bal te vangen. Abdulin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - bazil 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 45%, bazil 55%.
FC Fortuna - bazil 4:0