Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
زفت Serik1954
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pushkarev passt de bal zonder na te denken. Dernovoi rent richting de bal. Bulanovich rent richting de bal. Dernovoi onderschept slim de pass. Dernovoi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
زفت - Serik1954 1:0

9e minuut.
Barzukaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmagombetov is nu in balbezit. Nurmagombetov speelt de bal door. Dernovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nurmagombetov passt de bal in één keer door. Dernovoi rent richting de bal. Dernovoi passt de bal met de wreef. Pushkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkarev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Berdalin passt de bal met de wreef. Barzukaev heeft problemen om de bal te vangen. Klepinin rent richting de bal. Pushkarev onderschept slim de pass. Pushkarev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klepinin rent richting de bal. Dzhatkanbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhatkanbaev met een sublieme pass. Dernovoi heeft problemen om de bal te vangen. Dernovoi schiet op doel. Reiherd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Barzukaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zubarev komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Meshkov is nu in balbezit. Meshkov speelt de bal door. Pushkarev met een sublieme pass. Dernovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kalmuratov rent richting de bal. Meshkov rent richting de bal. Meshkov met een sublieme pass. Dernovoi rent richting de bal. Dernovoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: زفت 36%, Serik1954 64%.
زفت - Serik1954 1:0

54e minuut.
Nazarbaev onderschept slim de pass. Nazarbaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Zubarev de bal. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
زفت - Serik1954 1:1

78e minuut.
Pushkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkarev geeft een hoge lob. Meshkov kopt de bal weg. Dernovoi rent richting de bal. Dernovoi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
زفت - Serik1954 2:1

88e minuut.
Pushkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkarev geeft een hoge lob. Meshkov rent richting de bal. Dernovoi rent richting de bal. Dernovoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: زفت 24%, Serik1954 76%.
زفت - Serik1954 2:1