Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna RealCB123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Sultanov kopt de bal weg. Daar is Boranbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokhrin rent richting de bal. Boranbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Boranbaev draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Babenko is nu in balbezit. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenko rent richting de bal. Babenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niederhaus kan de bal niet met de borst controleren. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov speelt de bal door. Babenko is nu in balbezit. Babenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Balgimbaev geeft een lange en hoge pass. Goloveshkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Mutigollaev de bal. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Utegenov rent richting de bal. Utegenov passt de bal zonder na te denken. Goloveshkin probeert de bal aan de voet te houden. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - RealCB123 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 53%, RealCB123 47%.
FC Fortuna - RealCB123 0:1

51e minuut.
Boranbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boranbaev passt de bal zonder na te denken. Abdikarimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenko onderschept slim de pass. Babenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fortuna - RealCB123 1:1

73e minuut.
Nurakhmetov onderschept slim de pass. Nurakhmetov geeft de bal voor. Musataev probeert naar een medespeler te passen. Babenko heeft problemen om de bal te vangen. Babenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mutigollaev rent richting de bal. Mutigollaev geeft een lange en hoge pass. Fomichev heeft problemen om de bal te vangen. Dyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyak passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 40%, RealCB123 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fortuna - RealCB123 1:1