Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
142514 SK Olimpia 1908
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abdrakhmanov is nu in balbezit. Goloveshkin onderschept slim de pass. Goloveshkin speelt de bal door. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Naurzaliev onderschept slim de pass. Sugurbaev rent richting de bal. Sugurbaev passt de bal met de wreef. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Abdrakhmanov rent richting de bal. Sugurbaev onderschept slim de pass. Sugurbaev speelt de bal door. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy draait met de bal, schiet en ... Shomayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
142514 - SK Olimpia 1908 1:0

19e minuut.
Rymarev kopt de bal weg. Inworp. Naurzaliev met een snelle inworp. Shchetkin rent richting de bal. Shchetkin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Khamitzhanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsyrin is nu in balbezit. Goloveshkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsyrin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 49%, SK Olimpia 1908 51%.
142514 - SK Olimpia 1908 1:0

47e minuut.
Rymarev is nu in balbezit. Sugurbaev onderschept slim de pass. Sugurbaev passt de bal met de wreef. Zarzhitskiy is nu in balbezit. Zarzhitskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Khamitzhanov met de inworp. Klungelig pakt Tsyrin de bal. Tsyrin geeft een lange en hoge pass. Mukhamedzhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paviz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zarzhitskiy niet meer kan verder spelen. Labodovski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Shchetkin geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Shomayev met een harde bal richting middenveld. Goloveshkin kopt de bal weg. Bolshakov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tsyrin geeft de bal voor. Mukhamedzhanov met een sublieme pass. Tsyrin heeft problemen om de bal te vangen. Shemelin is nu in balbezit. Shemelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shchetkin met een sublieme pass. Daar is Aitmagambetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aitmagambetov geeft een lange en hoge pass. Shemelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemelin haalt uit met een fantastische trap. Labodovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 142514 60%, SK Olimpia 1908 40%.
142514 - SK Olimpia 1908 1:0