Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna 142514
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Goloveshkin onderschept slim de pass. Goloveshkin passt de bal in één keer door. Musataev heeft problemen om de bal te vangen. Goloveshkin is nu in balbezit. Goloveshkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Shchetkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugurbaev is nu in balbezit. Sugurbaev geeft een hoge lob. Goloveshkin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarzhitskiy is nu in balbezit. Zarzhitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna - 142514 0:1

32e minuut.
Kuantaev is nu in balbezit. Goloveshkin rent richting de bal. Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Babenko is nu in balbezit. Babenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Babenko rent richting de bal. Babenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klepinin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuantaev zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Babenko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fortuna - 142514 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 38%, 142514 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fortuna - 142514 1:1

72e minuut.
Klungelig pakt Sugurbaev de bal. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov met een sublieme pass. Zarzhitskiy rent richting de bal. Zarzhitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Goloveshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev onderschept slim de pass. Sugurbaev met een sublieme pass. Zarzhitskiy is nu in balbezit. Zarzhitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna 49%, 142514 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fortuna - 142514 1:1