Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Olimpia 1908 Serik1954
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pchelyakov met een sublieme pass. Kalmuratov geeft een hoge lob. Aliyev kopt de bal weg. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev schiet op doel. Shomayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Pchelyakov kopt de bal weg. Chikrizov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsyrin. Tsyrin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Shemelin rent richting de bal. Tsyrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyrin rent richting de bal. Tsyrin draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Rymarev rent richting de bal. Bulgakov onderschept slim de pass. Bulgakov passt de bal zonder na te denken. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 57%, Serik1954 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Olimpia 1908 - Serik1954 0:0

61e minuut.
Rymarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarev passt de bal in één keer door. Ponomarev is nu in balbezit. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ponomarev kopt de bal weg. Aqchulaqov met een sublieme pass. Baginskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Olimpia 1908 45%, Serik1954 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Olimpia 1908 - Serik1954 0:0