Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixiess Xaya Team
XL Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten weak
weak Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie speelt de bal door. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ... Marinov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lachubov probeert de bal aan de voet te houden. Marinov is nu in balbezit. Marinov geeft een lange en hoge pass. Baniera krijgt zijn hoofd ertegen. Pasorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Edinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie met een sublieme pass. Klungelig pakt Muxammadov de bal. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baniera rent richting de bal. Baniera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 1:0

22e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Sardinov is nu in balbezit. Sardinov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baniera de bal. Baniera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 2:0

25e minuut.
Eftimie passt de bal zonder na te denken. Marinov heeft problemen om de bal te vangen. Marinov geeft een hoge lob. Baniera rent richting de bal. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 3:0

26e minuut.
Bizbulinov rent richting de bal. Bizbulinov passt de bal in één keer door. Marinov rent richting de bal. Baniera verovert de bal door een tackle van achteren. Baniera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baniera is nu in balbezit. Baniera haalt uit met een fantastische trap. Pasorov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Marinov verovert de bal door een tackle van achteren. Marinov geeft een hoge lob. Daar is Marinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera schiet op doel. Pasorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Marinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera is nu in balbezit. Baniera haalt uit met een fantastische trap. Pasorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lachubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 4:0

44e minuut.
Bufondirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marinov de bal onder controle te krijgen. Pasorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 37%, Xaya Team 63%.
Pixiess - Xaya Team 5:0

48e minuut.
Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera passt de bal met de wreef. Sardinov heeft problemen om de bal te vangen. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Baniera passt de bal in één keer door. Sardinov rent richting de bal. Marinov begaat een overtreding. Marinov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Karimov met een sublieme pass. Baniera is nu in balbezit. Baniera probeert naar een medespeler te passen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie schiet op doel. Pasorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Baniera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lachubov rent richting de bal. Eftimie onderschept slim de pass. Karimov rent richting de bal. Karimov probeert naar een medespeler te passen. Baniera is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sardinov neemt de hoekschop. Baniera rent richting de bal. Marinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baniera raakt geblesseerd tijdens het duel. Baniera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bizbulinov passt de bal met de wreef. Nasoqov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retratov. Retratov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sardinov neemt de hoekschop. Muxammadov kan de bal niet met de borst controleren. Baniera is nu in balbezit. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baniera de bal. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Eftimie speelt de bal door. Sardinov is nu in balbezit. Sardinov passt de bal in één keer door. Daar is Baniera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bufondirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bufondirov passt de bal in één keer door. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Karimov is nu in balbezit. Karimov geeft een hoge lob. Baniera is nu in balbezit. Baniera schiet op doel. Pasorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 6:0

86e minuut.
Bufondirov geeft een hoge lob. Karimov heeft problemen om de bal te vangen. Karimov speelt de bal door. Sardinov rent richting de bal. Sardinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bufondirov is nu in balbezit. Baniera rent richting de bal. Baniera geeft de bal voor. Sardinov is nu in balbezit. Sardinov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 7:0

88e minuut.
Bizbulinov met een sublieme pass. Muxammadov heeft problemen om de bal te vangen. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera schiet op doel. Pasorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Xaya Team 8:0

90e minuut.
Retratov is nu in balbezit. Retratov geeft een lange en hoge pass. Maylarov controleert de bal met de borst. Bufondirov rent richting de bal. Bufondirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 29%, Xaya Team 71%.
Pixiess - Xaya Team 8:0