Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahdi852003@gmail.com żurki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Sakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sakarov passt de bal in één keer door. Rabatov is nu in balbezit. Rabatov haalt uit met een fantastische trap. Abraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - żurki 0:1

14e minuut.
Adashev onderschept slim de pass. Sochev rent richting de bal. Izmirov rent richting de bal. Vladiqov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladiqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bolgatov speelt de bal door. Mursonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van G`iratov. G`iratov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bolgatov geeft de bal voor. Kamolinov kopt de bal weg. Muminov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. SOforov rent richting de bal. SOforov draait met de bal, schiet en ... Abraimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rabatov probeert naar een medespeler te passen. SOforov rent richting de bal. Kamolinov is nu in balbezit. Kamolinov draait met de bal, schiet en ... Abraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vladiqov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saqsaulov komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Sardinov is nu in balbezit. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap. Muminov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - żurki 0:2

42e minuut.
Adashev is nu in balbezit. Saqsaulov verovert de bal door een tackle van achteren. Saqsaulov probeert naar een medespeler te passen. Sochev is nu in balbezit. Sochev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Klungelig pakt Sochev de bal. Sochev speelt de bal door. Klungelig pakt Adashev de bal. Saqsaulov onderschept slim de pass. Saqsaulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 53%, żurki 47%.
mahdi852003@gmail.com - żurki 0:2

50e minuut.
Tugmanov met een harde bal richting middenveld. Sahadov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lilayev de bal. Saqsaulov rent richting de bal. Saqsaulov haalt uit met een fantastische trap. Tugmanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Lilayev is nu in balbezit. Kamolinov onderschept slim de pass. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap. Abraimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tugmanov met een harde bal richting middenveld. Dariyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Adashev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dariyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dariyev kan niet meer verder spelen. Maylarov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tugmanov trapt de bal weg. Maylarov is nu in balbezit. Kamolinov rent richting de bal. Maylarov verovert de bal door een tackle van achteren. Maylarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tugmanov met een harde bal richting middenveld. Maylarov heeft problemen om de bal te vangen. Kamolinov speelt de bal door. SOforov rent richting de bal. SOforov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - żurki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 43%, żurki 57%.
mahdi852003@gmail.com - żurki 0:3