Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Gear Bobur Najimov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hurtinov geeft de bal voor. Maylarov kopt de bal weg. Daar is Uzumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yenayev probeert naar een medespeler te passen. G`apronov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov met een sublieme pass. Taxumov rent richting de bal. Taxumov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Taxumov passt de bal met de wreef. Basdirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Basdirov geeft een hoge lob. Qertisov is nu in balbezit. Qertisov draait met de bal, schiet en ... Jindogayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Muradov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muradov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 35%, Bobur Najimov 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Top Gear - Bobur Najimov 0:0

51e minuut.
Olmayev is nu in balbezit. Taxumov verovert de bal door een tackle van achteren. Taxumov passt de bal zonder na te denken. Alihodjayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alihodjayev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kilmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G`apronov is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 56%, Bobur Najimov 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Top Gear - Bobur Najimov 0:0