Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobur Najimov Top Gear
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Alihodjayev passt de bal zonder na te denken. G`afo`rov is nu in balbezit. G`afo`rov probeert naar een medespeler te passen. Basdirov rent richting de bal. Basdirov geeft een lange en hoge pass. Jindogayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Basdirov kopt de bal weg. Ritasov probeert de bal aan de voet te houden. Hurtinov rent richting de bal. Samanov is nu in balbezit. Samanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - Top Gear 1:0

23e minuut.
Mirzo geeft de bal voor. Hurtinov rent richting de bal. Samanov is nu in balbezit. Samanov schiet op doel. SOforov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - Top Gear 2:0

41e minuut.
G`apronov speelt de bal door. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov passt de bal met de wreef. Samanov rent richting de bal. Samanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mirzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzo passt de bal met de wreef. G`apronov met een sublieme pass. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 36%, Top Gear 64%.
Bobur Najimov - Top Gear 2:0

57e minuut.
Basdirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. G`apronov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert G`apronov de bal onder controle te krijgen. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - Top Gear 2:1

72e minuut.
G`afo`rov met een snelle inworp. Yenayev heeft problemen om de bal te vangen. Yenayev passt de bal met de wreef. Maylarov is nu in balbezit. Maylarov met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - Top Gear 3:1

83e minuut.
Daar is Mirzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G`apronov is nu in balbezit. G`apronov passt de bal zonder na te denken. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 45%, Top Gear 55%.
Bobur Najimov - Top Gear 3:1