Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakhtakor toshkent fc LADY TEAM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Uramov passt de bal met de wreef. Pulov rent richting de bal. Lergiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lergiyev krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rezavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezavorov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochev met een snelle inworp. Parkayev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rezavorov met de inworp. Filkorov kan de bal niet met de borst controleren. Liqinov begaat een overtreding. Liqinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 41%, LADY TEAM 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakhtakor toshkent fc - LADY TEAM 0:0

62e minuut.
Ferbidov met een harde bal richting middenveld. Birganov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ereyderov de bal. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev schiet op doel. Babayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Raxmatov is nu in balbezit. Ko`rpanov begaat een overtreding. Raxmatov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uramov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Marhamatov de bal. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ko`rpanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ko`rpanov passt de bal met de wreef. Minotov rent richting de bal. Birganov onderschept slim de pass. Birganov passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 60%, LADY TEAM 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakhtakor toshkent fc - LADY TEAM 0:0