Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LADY TEAM pakhtakor toshkent fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Marhamatov geeft een hoge lob. Asabayev probeert de bal met de borst te controleren. Uramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Baxtliyev met de inworp. Birganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birganov raakt geblesseerd tijdens het duel. Birganov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LADY TEAM - pakhtakor toshkent fc 1:0

15e minuut.
Birganov passt de bal zonder na te denken. Baxtliyev rent richting de bal. Durdibov maakt een afschuwelijke overtreding. Durdibov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sochev rent richting de bal. Sochev passt de bal zonder na te denken. Dig`irov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raxmatov is nu in balbezit. Raxmatov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LADY TEAM - pakhtakor toshkent fc 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Kilmoqov de bal. Kilmoqov met een sublieme pass. Minotov is nu in balbezit. Kilmoqov rent richting de bal. Kilmoqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rezavorov is nu in balbezit. Raxmatov onderschept slim de pass. Dig`irov begaat een overtreding. Raxmatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilmoqov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Uramov onderschept slim de pass. Lergiyev onderschept slim de pass. Lergiyev probeert naar een medespeler te passen. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LADY TEAM - pakhtakor toshkent fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 57%, pakhtakor toshkent fc 43%.
LADY TEAM - pakhtakor toshkent fc 1:2

78e minuut.
Filkorov verovert de bal door een tackle van achteren. Filkorov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Seriqov de bal onder controle te krijgen. Asabayev rent richting de bal. Asabayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 46%, pakhtakor toshkent fc 54%.
LADY TEAM - pakhtakor toshkent fc 1:2