Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saad mehmood O`zbekiston
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Talikov is nu in balbezit. Talikov is nu in balbezit. Talikov geeft een lange en hoge pass. Asenov geeft een hoge lob. Talikov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Qertimov kopt de bal weg. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev passt de bal met de wreef. Abazupulo is nu in balbezit. Abazupulo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - O`zbekiston 1:0

25e minuut.
Piyozov is nu in balbezit. Berginov rent richting de bal. Serg`itov is nu in balbezit. Berginov verovert de bal door een tackle van achteren. Berginov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aquvov probeert naar een medespeler te passen. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev passt de bal zonder na te denken. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bahoyev rent richting de bal. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev passt de bal met de wreef. Berginov rent richting de bal. Berginov schiet op doel. Diganov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saad mehmood - O`zbekiston 1:1

38e minuut.
Serg`itov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferdig`ov komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Dinarov met een snelle inworp. Piyozov heeft problemen om de bal te vangen. Talikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov rent richting de bal. Piyozov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 67%, O`zbekiston 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saad mehmood - O`zbekiston 1:1

80e minuut.
Marhamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev rent richting de bal. Bahoyev met een sublieme pass. Daar is Berginov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berginov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Talikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talikov krijgt een gele kaart. Abazupulo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abazupulo kan niet meer verder spelen. Rikerov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 59%, O`zbekiston 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saad mehmood - O`zbekiston 1:1