Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahdi852003@gmail.com Bobur Najimov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dariyev onderschept slim de pass. Dariyev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mirzo de bal onder controle te krijgen. Vladiqov is nu in balbezit. Vladiqov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dariyev kopt de bal weg. Daar is Mirzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzo speelt de bal door. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Didalov geeft de bal voor. Lilayev kopt de bal weg. Mirzo probeert de bal met de borst te controleren. Sochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ritasov rent richting de bal. Ritasov met een sublieme pass. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov schiet op doel. Abraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - Bobur Najimov 0:1

15e minuut.
Didalov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muradov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samanov is nu in balbezit. Samanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - Bobur Najimov 0:2

24e minuut.
Ebg`anov onderschept slim de pass. Lilayev is nu in balbezit. Met opzet legt Samanov zijn tegenspeler op de grond. Lilayev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lilayev kan niet meer verder spelen. Maylarov komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vladiqov geeft een lange en hoge pass. Sochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev schiet op doel. Jindogayev probeert wanhopig de bal te grijpen. Olmayev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - Bobur Najimov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 42%, Bobur Najimov 58%.
mahdi852003@gmail.com - Bobur Najimov 1:2

49e minuut.
Dariyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzo is nu in balbezit. Sochev verovert de bal door een tackle van achteren. Sochev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dariyev passt de bal zonder na te denken. Sahadov rent richting de bal. Sahadov geeft een lange en hoge pass. Vladiqov is nu in balbezit. Vladiqov schiet op doel. Jindogayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mirzo onderschept slim de pass. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov onderschept slim de pass. Samanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mursonov kopt de bal weg. Klungelig pakt Vladiqov de bal. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov schiet op doel. Muminov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abraimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 52%, Bobur Najimov 48%.
mahdi852003@gmail.com - Bobur Najimov 1:2