Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakhtakor toshkent fc O`zbekiston
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Murabboyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Murabboyev geeft een lange en hoge pass. G`iratov rent richting de bal. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kilmoqov heeft problemen om de bal te vangen. Karimov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilmoqov. Karimov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karimov kan niet meer verder spelen. Aliyev komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Aliyev speelt de bal door. Ereyderov is nu in balbezit. Berginov verovert de bal door een tackle van achteren. Piyozov is nu in balbezit. Piyozov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Liqinov is nu in balbezit. Liqinov geeft de bal voor. Aquvov speelt de bal door. Klungelig pakt Berginov de bal. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - O`zbekiston 0:1

40e minuut.
Aliyev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murabboyev met de inworp. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aquvov met een sublieme pass. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liqinov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Liqinov kan niet meer verder spelen. Ramilitov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 49%, O`zbekiston 51%.
pakhtakor toshkent fc - O`zbekiston 0:1

46e minuut.
Kilmoqov is nu in balbezit. Berginov verovert de bal door een tackle van achteren. Berginov passt de bal met de wreef. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov draait met de bal, schiet en ... Babayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Murabboyev speelt de bal door. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murabboyev de bal. Murabboyev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Talikov geeft de bal voor. Kilmoqov probeert de bal aan de voet te houden. Berginov is nu in balbezit. Berginov draait met de bal, schiet en ... Babayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babayev speelt de bal door. Daar is Uramov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piyozov rent richting de bal. Piyozov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Raxmatov is nu in balbezit. G`iratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov onderschept slim de pass. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
G`iratov probeert naar een medespeler te passen. Aquvov rent richting de bal. Aquvov passt de bal in één keer door. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - O`zbekiston 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 61%, O`zbekiston 39%.
pakhtakor toshkent fc - O`zbekiston 0:2