Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobur Najimov żurki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Samanov kopt de bal weg. Bolgatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sardinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov draait met de bal, schiet en ... Tugmanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Izmirov geeft een lange en hoge pass. Sardinov probeert de bal aan de voet te houden. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov rent richting de bal. Samanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tugmanov trapt de bal weg. Mirzo rent richting de bal. Kamolinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamolinov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Samanov is nu in balbezit. Sardinov onderschept slim de pass. Sardinov met een sublieme pass. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap. Tugmanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 46%, żurki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobur Najimov - żurki 0:0

48e minuut.
Muradov met een sublieme pass. G`iratov speelt de bal door. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov draait met de bal, schiet en ... Tugmanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - żurki 1:0

58e minuut.
Daar is Kamolinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SOforov rent richting de bal. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov rent richting de bal. SOforov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mirzo heeft problemen om de bal te vangen. Mirzo geeft een hoge lob. Adashev heeft problemen om de bal te vangen. Samanov is nu in balbezit. Samanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - żurki 2:0

71e minuut.
G`iratov geeft de bal voor. SOforov heeft problemen om de bal te vangen. Kilmoqov rent richting de bal. SOforov onderschept slim de pass. SOforov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Samanov geeft de bal voor. Sardinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakarov met een sublieme pass. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mirzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov verovert de bal door een tackle van achteren. SOforov rent richting de bal. Kamolinov rent richting de bal. Kamolinov schiet op doel. Jindogayev bokst de bal weg.

90e minuut.
Kamolinov geeft de bal voor. G`apronov kopt de bal weg. Daar is Hizmatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabatov rent richting de bal. Rabatov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 49%, żurki 51%.
Bobur Najimov - żurki 2:0