Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saad mehmood pakhtakor toshkent fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kilmoqov rent richting de bal. Kilmoqov passt de bal met de wreef. Serg`itov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov verovert de bal door een tackle van achteren. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - pakhtakor toshkent fc 0:1

31e minuut.
Kilmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertimov probeert naar een medespeler te passen. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 65%, pakhtakor toshkent fc 35%.
saad mehmood - pakhtakor toshkent fc 0:1

58e minuut.
Kilmoqov met een sublieme pass. Raxmatov rent richting de bal. Mursimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mursimov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Qertimov geeft een hoge lob. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov speelt de bal door. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Sochev verovert de bal door een tackle van achteren. Marhamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Marhamatov geeft een lange en hoge pass. Abazupulo is nu in balbezit. Abazupulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saad mehmood - pakhtakor toshkent fc 1:1

84e minuut.
Marhamatov is nu in balbezit. Marhamatov geeft de bal voor. Seriqov heeft problemen om de bal te vangen. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Uramov kopt de bal weg. Karimov heeft problemen om de bal te vangen. Pulov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pulov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pulov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 43%, pakhtakor toshkent fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saad mehmood - pakhtakor toshkent fc 1:1