Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LADY TEAM O`zbekiston
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aquvov verovert de bal door een tackle van achteren. Aquvov geeft een hoge lob. Piyozov is nu in balbezit. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Birganov rent richting de bal. Birganov passt de bal in één keer door. G`iratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Birganov speelt de bal door. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Talikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev schiet op doel. Nursadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquvov met een sublieme pass. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Durdibov passt de bal in één keer door. Lergiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lergiyev geeft een lange en hoge pass. Aquvov geeft een lange en hoge pass. Dig`irov probeert de bal aan de voet te houden. Ferbidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Aliyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filkorov. Aliyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lergiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durdibov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LADY TEAM - O`zbekiston 0:1

44e minuut.
Aquvov probeert naar een medespeler te passen. Ko`rpanov rent richting de bal. Aquvov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aquvov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 51%, O`zbekiston 49%.
LADY TEAM - O`zbekiston 0:1

54e minuut.
Liqinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piyozov is nu in balbezit. Rezavorov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piyozov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piyozov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Birganov is nu in balbezit. Birganov met een sublieme pass. Daar is Talikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rezavorov is nu in balbezit. Babayev onderschept slim de pass. Babayev met een sublieme pass. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Birganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birganov passt de bal in één keer door. Talikov is nu in balbezit. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Liqinov kopt de bal weg. Piyozov is nu in balbezit. Piyozov met een sublieme pass. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov draait met de bal, schiet en ... Ferbidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Dig`irov de bal onder controle te krijgen. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 54%, O`zbekiston 46%.
LADY TEAM - O`zbekiston 0:1