Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zbekiston LADY TEAM
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ko`rpanov rent richting de bal. Berginov onderschept slim de pass. Piyozov rent richting de bal. Piyozov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Talikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talikov geeft een hoge lob. Birganov met een sublieme pass. Asabayev is nu in balbezit. Asabayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Piyozov probeert naar een medespeler te passen. Lergiyev rent richting de bal. Dinarov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dinarov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Ko`rpanov passt de bal zonder na te denken. Marhamatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berginov rent richting de bal. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - LADY TEAM 1:0

19e minuut.
Berginov rent richting de bal. Lergiyev begaat een overtreding. Berginov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piyozov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rezavorov heeft problemen om de bal te vangen. Berginov rent richting de bal. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - LADY TEAM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 50%, LADY TEAM 50%.
O`zbekiston - LADY TEAM 2:0

55e minuut.
Piyozov verovert de bal door een tackle van achteren. Lergiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lergiyev met een sublieme pass. Berginov is nu in balbezit. Berginov schiet op doel. Ferbidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Piyozov onderschept slim de pass. Piyozov haalt uit met een fantastische trap. Piyozov heeft problemen om de bal te vangen. Berginov is nu in balbezit. Berginov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Talikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquvov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquvov passt de bal zonder na te denken. Berginov is nu in balbezit. Berginov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Karimov de bal. Birganov onderschept slim de pass. Birganov probeert naar een medespeler te passen. Asabayev rent richting de bal. Asabayev schiet op doel. Nursadov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 43%, LADY TEAM 57%.
O`zbekiston - LADY TEAM 2:0