Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
żurki pakhtakor toshkent fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Sardinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Kilmoqov probeert naar een medespeler te passen. Raxmatov rent richting de bal. Raxmatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rabatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilmoqov is nu in balbezit. Adashev verovert de bal door een tackle van achteren. Adashev geeft de bal voor. SOforov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov geeft de bal voor. Adashev kopt de bal weg. Rabatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabatov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Adashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Adashev probeert naar een medespeler te passen. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ereyderov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
żurki - pakhtakor toshkent fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: żurki 54%, pakhtakor toshkent fc 46%.
żurki - pakhtakor toshkent fc 1:0

47e minuut.
Durdibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdibov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rabatov de bal onder controle te krijgen. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minotov rent richting de bal. Kamolinov rent richting de bal. Minotov rent richting de bal. Kamolinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kamolinov schiet op doel. Babayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Seriqov geeft een hoge lob. Inworp. Rabatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamolinov rent richting de bal. Kamolinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sardinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotov rent richting de bal. Minotov speelt de bal door. Raxmatov is nu in balbezit. Raxmatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
żurki - pakhtakor toshkent fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: żurki 51%, pakhtakor toshkent fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
żurki - pakhtakor toshkent fc 1:1