Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobur Najimov saad mehmood
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kilmoqov met een harde bal richting middenveld. Bahoyev kopt de bal weg. Olmayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - saad mehmood 0:1

9e minuut.
Abazupulo geeft een hoge lob. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhamatov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
G`apronov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asenov is nu in balbezit. Asenov geeft een hoge lob. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Abazupulo is nu in balbezit. Olmayev rent richting de bal. Abazupulo onderschept slim de pass. Abazupulo schiet op doel. Jindogayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hurtinov rent richting de bal. Samanov rent richting de bal. Hurtinov rent richting de bal. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bahoyev rent richting de bal. Samanov onderschept slim de pass. Samanov passt de bal met de wreef. Maylarov is nu in balbezit. Maylarov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobur Najimov - saad mehmood 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 57%, saad mehmood 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobur Najimov - saad mehmood 1:1

48e minuut.
Ritasov geeft een lange en hoge pass. Mursimov is nu in balbezit. Mursimov geeft een hoge lob. Muradov probeert de bal aan de voet te houden. Muradov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - saad mehmood 2:1

57e minuut.
Samanov is nu in balbezit. Samanov passt de bal in één keer door. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov schiet op doel. Ismaldiyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - saad mehmood 3:1

69e minuut.
Mursimov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muradov met de inworp. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov passt de bal in één keer door. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Maylarov rent richting de bal. Karimov onderschept slim de pass. Maylarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maylarov krijgt een gele kaart. Karimov raakt geblesseerd tijdens het duel. Qertimov met een snel genomen vrije trap. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - saad mehmood 3:2

84e minuut.
Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritasov geeft een lange en hoge pass. Daar is Hurtinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samanov rent richting de bal. Samanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 43%, saad mehmood 57%.
Bobur Najimov - saad mehmood 3:2