Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zbekiston Top Gear
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Taxumov haalt uit met een fantastische trap. G`apronov probeert de bal aan de voet te houden. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov onderschept slim de pass. G`apronov draait met de bal, schiet en ... Nursadov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Qertisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berginov is nu in balbezit. Berginov met een sublieme pass. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
G`afo`rov verovert de bal door een tackle van achteren. G`afo`rov geeft een lange en hoge pass. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piyozov rent richting de bal. Piyozov passt de bal zonder na te denken. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov schiet op doel. Olchanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - Top Gear 1:0

30e minuut.
Talikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basdirov met een snelle inworp. G`apronov rent richting de bal. G`apronov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aliyev is nu in balbezit. Aliyev passt de bal in één keer door. G`apronov speelt de bal door. Taxumov rent richting de bal. Taxumov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 44%, Top Gear 56%.
O`zbekiston - Top Gear 1:0

61e minuut.
Qertisov speelt de bal door. G`apronov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov probeert naar een medespeler te passen. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O`zbekiston - Top Gear 1:1

63e minuut.
Klungelig pakt Basdirov de bal. Durdibov verovert de bal door een tackle van achteren. Durdibov speelt de bal door. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Aliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alihodjayev is nu in balbezit. Alihodjayev met een sublieme pass. G`apronov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piyozov rent richting de bal. Piyozov passt de bal met de wreef. Berginov rent richting de bal. Berginov schiet op doel. Olchanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aliyev onderschept slim de pass. Aliyev passt de bal met de wreef. Berginov rent richting de bal. Berginov draait met de bal, schiet en ... Olchanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - Top Gear 2:1

85e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal in één keer door. Daar is Qertisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov draait met de bal, schiet en ... Olchanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - Top Gear 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 39%, Top Gear 61%.
O`zbekiston - Top Gear 3:1