Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
żurki LADY TEAM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Kamolinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ko`rpanov de bal. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov schiet op doel. Ferbidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
żurki - LADY TEAM 1:0

14e minuut.
Baxtliyev is nu in balbezit. Birganov rent richting de bal. Met opzet legt Sardinov zijn tegenspeler op de grond. Sardinov krijgt een gele kaart. Birganov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ko`rpanov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov passt de bal zonder na te denken. Lergiyev is nu in balbezit. SOforov verovert de bal door een tackle van achteren. SOforov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sakarov speelt de bal door. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov probeert naar een medespeler te passen. SOforov rent richting de bal. SOforov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
żurki - LADY TEAM 2:0

41e minuut.
Marhamatov geeft een hoge lob. Inworp. Adashev met een snelle inworp. Rabatov geeft de bal voor. SOforov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Ferbidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
G`iratov probeert naar een medespeler te passen. Rezavorov rent richting de bal. Adashev met een sublieme pass. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: żurki 47%, LADY TEAM 53%.
żurki - LADY TEAM 2:0

49e minuut.
Marhamatov onderschept slim de pass. Filkorov geeft een hoge lob. Sardinov rent richting de bal. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamadov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dig`irov de bal onder controle te krijgen. SOforov is nu in balbezit. SOforov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: żurki 70%, LADY TEAM 30%.
żurki - LADY TEAM 2:0