Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahdi852003@gmail.com pakhtakor toshkent fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Saqsaulov verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulov met een snelle inworp. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov geeft de bal voor. Pulov heeft problemen om de bal te vangen. Pulov geeft de bal voor. Muminov probeert de bal aan de voet te houden. Abraimov bokst de bal weg. Pulov rent richting de bal. Pulov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - pakhtakor toshkent fc 0:1

16e minuut.
Mursonov verovert de bal door een tackle van achteren. Mursonov passt de bal met de wreef. Sochev rent richting de bal. Sochev haalt uit met een fantastische trap. Babayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahdi852003@gmail.com - pakhtakor toshkent fc 1:1

20e minuut.
Muminov rent richting de bal. Muminov geeft een lange en hoge pass. Durdibov kopt de bal weg. Pulov rent richting de bal. Pulov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Raxmatov is nu in balbezit. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raqomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Kilmoqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Saqsaulov speelt de bal door. Mursonov speelt de bal door. Daar is Lilayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sochev is nu in balbezit. Sochev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 44%, pakhtakor toshkent fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahdi852003@gmail.com - pakhtakor toshkent fc 1:1

54e minuut.
Abraimov met een harde bal richting middenveld. Lilayev kopt de bal weg. Durdibov heeft problemen om de bal te vangen. Sochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev haalt uit met een fantastische trap. Babayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ebg`anov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebg`anov probeert naar een medespeler te passen. Mursonov probeert naar een medespeler te passen. Sahadov rent richting de bal. Sahadov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sochev rent richting de bal. Raqomov onderschept slim de pass. Raqomov speelt de bal door. Sochev rent richting de bal. Sochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 38%, pakhtakor toshkent fc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahdi852003@gmail.com - pakhtakor toshkent fc 1:1