Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakhtakor toshkent fc mahdi852003@gmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov geeft de bal voor. Lilayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilayev schiet op doel. Babayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ebg`anov kopt de bal weg. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lilayev. Lilayev krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lilayev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochev met een snelle inworp. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Muminov is nu in balbezit. Muminov geeft de bal voor. Inworp. Durdibov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Uramov onderschept slim de pass. Uramov probeert naar een medespeler te passen. Lilayev rent richting de bal. Kilmoqov onderschept slim de pass. Kilmoqov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Uramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raxmatov de bal. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. Muminov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sochev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sahadov met de inworp. Vladiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladiqov geeft de bal voor. Mursonov rent richting de bal. Mursonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vladiqov is nu in balbezit. Minotov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vladiqov. Vladiqov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 47%, mahdi852003@gmail.com 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakhtakor toshkent fc - mahdi852003@gmail.com 0:0

74e minuut.
Vladiqov onderschept slim de pass. Vladiqov passt de bal met de wreef. Sochev rent richting de bal. Sochev schiet op doel. Seriqov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 46%, mahdi852003@gmail.com 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakhtakor toshkent fc - mahdi852003@gmail.com 0:0