Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saad mehmood Top Gear
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Marhamatov geeft een lange en hoge pass. Uzumov rent richting de bal. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo schiet op doel. Olchanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Abazupulo is nu in balbezit. Basdirov is nu in balbezit. Qertisov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qertisov krijgt een gele kaart. Basdirov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Basdirov kan niet meer verder spelen. Ferdig`ov komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Taxumov passt de bal met de wreef. Karimov rent richting de bal. Alihodjayev begaat een overtreding. Alihodjayev krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Uzumov kopt de bal weg. Klungelig pakt Qertisov de bal. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo schiet op doel. SOforov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - Top Gear 1:0

18e minuut.
Boylamov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

22e minuut.
Marhamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Marhamatov geeft een lange en hoge pass. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo draait met de bal, schiet en ... Olchanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - Top Gear 2:0

26e minuut.
Yenayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Qo`vusov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qo`vusov schiet op doel. Olchanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - Top Gear 3:0

28e minuut.
G`apronov verovert de bal door een tackle van achteren. G`apronov passt de bal zonder na te denken. Yenayev rent richting de bal. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo haalt uit met een fantastische trap. Olchanov bokst de bal weg.

33e minuut.
Karimov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alihodjayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. G`apronov is nu in balbezit. G`apronov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Olchanov met een harde bal richting middenveld. Asenov kopt de bal weg. Bahoyev geeft een lange en hoge pass. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - Top Gear 4:0

38e minuut.
Qertisov met een snelle inworp. Alihodjayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alihodjayev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yenayev de bal. Yenayev geeft een lange en hoge pass. Ismaldiyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 35%, Top Gear 65%.
saad mehmood - Top Gear 4:0

70e minuut.
G`apronov passt de bal in één keer door. Yenayev is nu in balbezit. Yenayev probeert naar een medespeler te passen. Taxumov rent richting de bal. Taxumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saad mehmood - Top Gear 4:1

75e minuut.
Qo`vusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qo`vusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo rent richting de bal. Abazupulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
G`afo`rov is nu in balbezit. Yenayev rent richting de bal. Yenayev passt de bal met de wreef. Taxumov is nu in balbezit. Taxumov schiet op doel. Ismaldiyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saad mehmood 53%, Top Gear 47%.
saad mehmood - Top Gear 4:1