Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobur Najimov O`zbekiston
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hurtinov passt de bal met de wreef. G`apronov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov passt de bal in één keer door. Berginov is nu in balbezit. Berginov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hizmatov probeert naar een medespeler te passen. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov speelt de bal door. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Aquvov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babayev komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Nursadov met een harde bal richting middenveld. Ritasov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hurtinov de bal onder controle te krijgen. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Samanov onderschept slim de pass. Karimov rent richting de bal. Samanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samanov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Liqinov kopt de bal weg. Daar is Samanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karimov rent richting de bal. Samanov onderschept slim de pass. Samanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobur Najimov - O`zbekiston 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 38%, O`zbekiston 62%.
Bobur Najimov - O`zbekiston 1:0

55e minuut.
Aliyev onderschept slim de pass. Aliyev probeert naar een medespeler te passen. Ritasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritasov schiet op doel. G`iratov probeert de bal aan de voet te houden. Nursadov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muradov neemt de hoekschop. Nursadov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobur Najimov 44%, O`zbekiston 56%.
Bobur Najimov - O`zbekiston 1:0