Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakhtakor toshkent fc Top Gear
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Qertisov rent richting de bal. Qertisov passt de bal in één keer door. G`apronov probeert naar een medespeler te passen. Taxumov is nu in balbezit. Taxumov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sochev geeft een hoge lob. Doeltrap. Olchanov trapt de bal weg. G`apronov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Yenayev is nu in balbezit. Kilmoqov onderschept slim de pass. Kilmoqov passt de bal zonder na te denken. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. Olchanov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sochev zal de hoekschop nemen. Kilmoqov heeft problemen om de bal te vangen. Minotov probeert naar een medespeler te passen. Uzumov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 1:0

23e minuut.
SOforov geeft de bal voor. Uramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov passt de bal in één keer door. Daar is Kilmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilmoqov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:0

28e minuut.
Sochev is nu in balbezit. Qertisov is nu in balbezit. Sochev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sochev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Uramov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenayev is nu in balbezit. Yenayev passt de bal met de wreef. Taxumov rent richting de bal. Taxumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:1

44e minuut.
Qertisov speelt de bal door. Uramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taxumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taxumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 50%, Top Gear 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:2

62e minuut.
Kilmoqov rent richting de bal. Uramov is nu in balbezit. Uramov speelt de bal door. Raxmatov heeft problemen om de bal te vangen. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yenayev verovert de bal door een tackle van achteren. Yenayev geeft een lange en hoge pass. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov draait met de bal, schiet en ... Babayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 36%, Top Gear 64%.
pakhtakor toshkent fc - Top Gear 2:3