Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Gear pakhtakor toshkent fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pulov geeft een lange en hoge pass. Minotov kopt de bal weg. Boylamov controleert de bal met de borst. Sochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Gear - pakhtakor toshkent fc 0:1

20e minuut.
Pulov rent richting de bal. Pulov probeert naar een medespeler te passen. Kilmoqov is nu in balbezit. Raxmatov is nu in balbezit. Raxmatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Babayev trapt de bal weg van het doel. Qertisov rent richting de bal. Qertisov probeert naar een medespeler te passen. Raxmatov is nu in balbezit. Raxmatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ereyderov geeft een lange en hoge pass. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yenayev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 57%, pakhtakor toshkent fc 43%.
Top Gear - pakhtakor toshkent fc 0:1

49e minuut.
Yenayev is nu in balbezit. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov passt de bal met de wreef. Raxmatov is nu in balbezit. Raxmatov schiet op doel. Paal! Olchanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kilmoqov geeft de bal voor. Uzumov kopt de bal weg. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Gear - pakhtakor toshkent fc 0:2

62e minuut.
Doeltrap. Olchanov trapt de bal weg van het doel. Minotov speelt de bal door. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. Olchanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yenayev onderschept slim de pass. Yenayev passt de bal met de wreef. Seriqov is nu in balbezit. Taxumov onderschept slim de pass. Taxumov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Yenayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotov verovert de bal door een tackle van achteren. Minotov met een sublieme pass. Kilmoqov rent richting de bal. Kilmoqov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 58%, pakhtakor toshkent fc 42%.
Top Gear - pakhtakor toshkent fc 0:2