Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zbekiston żurki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Durdibov met de inworp. Babayev geeft de bal voor. Berginov rent richting de bal. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sardinov kopt de bal weg. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov verovert de bal door een tackle van achteren. SOforov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert G`iratov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sardinov probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev passt de bal met de wreef. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rabatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabatov geeft een hoge lob. Raldonov rent richting de bal. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`iratov onderschept slim de pass. Kamolinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kamolinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Izmirov met een snelle inworp. Adashev is nu in balbezit. Piyozov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piyozov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Adashev geeft de bal voor. Daar is Kamolinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap. G`iratov probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Karimov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rabatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sakarov speelt de bal door. Adashev is nu in balbezit. Adashev speelt de bal door. SOforov is nu in balbezit. SOforov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Piyozov onderschept slim de pass. Axmedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmedov passt de bal met de wreef. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aliyev kopt de bal weg. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Karimov zijn tegenspeler op de grond. Karimov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izmirov met de inworp. Rabatov rent richting de bal. Rabatov geeft een lange en hoge pass. Nursadov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - żurki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 59%, żurki 41%.
O`zbekiston - żurki 0:1

47e minuut.
Sakarov passt de bal met de wreef. Kamolinov rent richting de bal. Kamolinov schiet op doel. SOforov rent richting de bal. SOforov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - żurki 0:2

49e minuut.
Sardinov is nu in balbezit. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov is nu in balbezit. Berginov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rabatov geeft de bal voor. Talikov probeert de bal aan de voet te houden. Sardinov rent richting de bal. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Adashev speelt de bal door. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov passt de bal zonder na te denken. SOforov rent richting de bal. SOforov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bolgatov de bal onder controle te krijgen. Berginov rent richting de bal. Berginov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O`zbekiston - żurki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zbekiston 57%, żurki 43%.
O`zbekiston - żurki 1:2