Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Gear LADY TEAM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Qertisov is nu in balbezit. Qertisov passt de bal zonder na te denken. Uzumov is nu in balbezit. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
G`apronov met een sublieme pass. Taxumov rent richting de bal. Ko`rpanov is nu in balbezit. Taxumov onderschept slim de pass. Taxumov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Alihodjayev passt de bal in één keer door. Birganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birganov speelt de bal door. Asabayev is nu in balbezit. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
G`afo`rov met een sublieme pass. Yenayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenayev speelt de bal door. Taxumov rent richting de bal. Taxumov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Basdirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
G`apronov is nu in balbezit. G`apronov geeft een hoge lob. Daar is Lergiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxumov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 33%, LADY TEAM 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Top Gear - LADY TEAM 0:0

51e minuut.
G`afo`rov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filkorov met de inworp. Birganov rent richting de bal. Birganov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Baxtliyev probeert de bal met de borst te controleren. Alihodjayev onderschept slim de pass. Alihodjayev met een sublieme pass. G`apronov rent richting de bal. G`apronov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Taxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`apronov rent richting de bal. Taxumov rent richting de bal. G`apronov rent richting de bal. G`apronov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ko`rpanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ko`rpanov geeft een hoge lob. Boylamov rent richting de bal. Asabayev rent richting de bal. Asabayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Gear 38%, LADY TEAM 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Top Gear - LADY TEAM 0:0