Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakhtakor toshkent fc Bobur Najimov
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kilmoqov geeft een hoge lob. Samanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uramov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uramov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Samanov is nu in balbezit. Samanov draait met de bal, schiet en ... Ereyderov kopt de bal weg. Samanov is nu in balbezit. Samanov schiet op doel. Babayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Samanov is nu in balbezit. Samanov probeert naar een medespeler te passen. Uramov verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzo is nu in balbezit. Mirzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pakhtakor toshkent fc - Bobur Najimov 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 63%, Bobur Najimov 37%.
pakhtakor toshkent fc - Bobur Najimov 0:1

53e minuut.
G`apronov speelt de bal door. Muradov rent richting de bal. Durdibov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Durdibov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Klungelig pakt Minotov de bal. Mirzo onderschept slim de pass. Mirzo passt de bal in één keer door. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Parkayev is nu in balbezit. Mirzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parkayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minotov met een snel genomen vrije trap. Raxmatov rent richting de bal. Raxmatov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mirzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochev met de inworp. Minotov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
G`apronov speelt de bal door. Ritasov probeert naar een medespeler te passen. Hurtinov rent richting de bal. Samanov rent richting de bal. Samanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakhtakor toshkent fc 50%, Bobur Najimov 50%.
pakhtakor toshkent fc - Bobur Najimov 0:1