Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahdi852003@gmail.com O`zbekiston
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sochev passt de bal zonder na te denken. Raldonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldonov speelt de bal door. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov schiet op doel. Nursadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lilayev passt de bal in één keer door. Sochev bereikt de bal nog maar net als eerste. G`iratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev onderschept slim de pass. Sochev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 1:0

28e minuut.
G`iratov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahadov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sochev geeft de bal voor. Aliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev passt de bal in één keer door. Lilayev is nu in balbezit. Lilayev draait met de bal, schiet en ... Nursadov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mursonov zal de hoekschop nemen. Aliyev controleert de bal met de borst. Sahadov is nu in balbezit. Sahadov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 2:0

45e minuut.
Raqomov met een snelle inworp. Klungelig pakt Sahadov de bal. Aliyev speelt de bal door. Lilayev is nu in balbezit. Lilayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert G`iratov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 45%, O`zbekiston 55%.
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 3:0

52e minuut.
Babayev geeft de bal voor. Dinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinarov geeft een hoge lob. Berginov is nu in balbezit. Berginov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 3:1

57e minuut.
Sochev is nu in balbezit. G`iratov onderschept slim de pass. G`iratov passt de bal in één keer door. Berginov rent richting de bal. Berginov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Berginov rent richting de bal. Piyozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berginov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahdi852003@gmail.com 45%, O`zbekiston 55%.
mahdi852003@gmail.com - O`zbekiston 3:1