Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widet La SALAMANDRE
4312 Tactiek effort 2
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 21.6
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakyemez met een snelle inworp. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ... Buccauw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Benbouali rent richting de bal. Benbouali passt de bal zonder na te denken. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 1:0

9e minuut.
Athmani rent richting de bal. Athmani passt de bal in één keer door. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Görbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 2:0

11e minuut.
Buccauw geeft een hoge lob. Daar is Lopéz Felpeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakyemez met een sublieme pass. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Görbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hakyemez neemt de hoekschop. Daar is Athmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali rent richting de bal. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 3:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakyemez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali rent richting de bal. Benbouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 4:0

16e minuut.
Buccauw rent richting de bal. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Benbouali rent richting de bal. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. Görbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 5:0

18e minuut.
Taha rent richting de bal. Buccauw rent richting de bal. Selmi begaat een overtreding. Selmi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải passt de bal zonder na te denken. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Görbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Buccauw probeert naar een medespeler te passen. Hakyemez met een sublieme pass. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 6:0

30e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Krasiński passt de bal zonder na te denken. Benbouali rent richting de bal. Selmi rent richting de bal. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Görbe bokst de bal weg.

31e minuut.
Wysokiński controleert de bal met de borst. Krasiński rent richting de bal. Krasiński passt de bal in één keer door. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krasiński is nu in balbezit. Krasiński passt de bal met de wreef. Dziria is nu in balbezit. Athmani onderschept slim de pass. Athmani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Athmani passt de bal in één keer door. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải geeft een hoge lob. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Benbouali onderschept slim de pass. Benbouali passt de bal in één keer door. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 7:0

43e minuut.
Lopéz Felpeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez verovert de bal door een tackle van achteren. Hakyemez passt de bal in één keer door. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... Görbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widet 21%, La SALAMANDRE 79%.
Widet - La SALAMANDRE 7:0

49e minuut.
Hakyemez met een sublieme pass. Daar is Benbouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali probeert naar een medespeler te passen. Athmani is nu in balbezit. Athmani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belkaid komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ðức Khải met een snelle inworp. Athmani speelt de bal door. Benbouali heeft problemen om de bal te vangen. Benbouali schiet op doel. Görbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 8:0

54e minuut.
Lopéz Felpeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopéz Felpeto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jaruga de bal onder controle te krijgen. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński haalt uit met een fantastische trap. Skarstad bokst de bal weg.

62e minuut.
Athmani is nu in balbezit. Athmani passt de bal met de wreef. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. Görbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 9:0

66e minuut.
Dziria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Khải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Athmani is nu in balbezit. Athmani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Benbouali rent richting de bal. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali schiet op doel. Görbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 10:0

71e minuut.
Sentelidis is nu in balbezit. Ðức Khải onderschept slim de pass. Ðức Khải passt de bal zonder na te denken. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hakyemez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Athmani de bal. Athmani passt de bal zonder na te denken. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Benzema is nu in balbezit. Żmuda verovert de bal door een tackle van achteren. Żmuda speelt de bal door. Buccauw rent richting de bal. Buccauw geeft de bal voor. Skarstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải passt de bal met de wreef. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - La SALAMANDRE 11:0

85e minuut.
Hakyemez rent richting de bal. Hakyemez met een sublieme pass. Gogean heeft problemen om de bal te vangen. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hakyemez probeert naar een medespeler te passen. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benbouali de bal. Benbouali schiet op doel. Görbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widet 26%, La SALAMANDRE 74%.
Widet - La SALAMANDRE 11:0