Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:24
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: sassi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
sassi A.T.N
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Saïdoun met een sublieme pass. Kharroubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menad onderschept slim de pass. Habbati is nu in balbezit. Habbati haalt uit met een fantastische trap. Boulmerka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Agha rent richting de bal. Kharroubi is nu in balbezit. Kharroubi passt de bal met de wreef. Habbati is nu in balbezit. Habbati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Habbati geeft de bal voor. Harrachi is nu in balbezit. Harrachi probeert naar een medespeler te passen. Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kharroubi verovert de bal door een tackle van achteren. Benbadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi begaat een overtreding. Kharroubi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chaib verovert de bal door een tackle van achteren. Chaib passt de bal met de wreef. Abderrahmane rent richting de bal. Abderrahmane haalt uit met een fantastische trap. Yebda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali passt de bal zonder na te denken. Ben Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud speelt de bal door. Agha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benbadis rent richting de bal. Benbadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sassi - A.T.N 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sassi 37%, A.T.N 63%.
sassi - A.T.N 1:0

46e minuut.
Ben Bella met een sublieme pass. Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbadis verovert de bal door een tackle van achteren. Benbadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Menad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habbati. Menad raakt geblesseerd tijdens het duel. Menad met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bridji de bal. Abderrahmane is nu in balbezit. Abderrahmane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alloula de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Agha rent richting de bal. Agha met een sublieme pass. Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sassi - A.T.N 2:0

83e minuut.
Harrachi met een snelle inworp. Agha probeert naar een medespeler te passen. Abderrahmane rent richting de bal. Benbadis is nu in balbezit. Benbadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sassi - A.T.N 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sassi 49%, A.T.N 51%.
sassi - A.T.N 3:0