Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malha FC ALGERIA10
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi passt de bal zonder na te denken. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoufella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Selmi met een sublieme pass. Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdad passt de bal zonder na te denken. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara haalt uit met een fantastische trap. Belhadj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Belhocine rent richting de bal. Belhocine passt de bal met de wreef. Amara is nu in balbezit. Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amine Aoudia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Abdelkader speelt de bal door. Benoufella rent richting de bal. Benoufella passt de bal zonder na te denken. Djazaria is nu in balbezit. Djazaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Mahiedienne trapt de bal weg. Badache kopt de bal weg. Djazaria heeft problemen om de bal te vangen. Djazaria haalt uit met een fantastische trap. Mahiedienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Badache de bal. Badache geeft een hoge lob. Amara probeert de bal aan de voet te houden. Djazaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Djazaria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Khadda met de inworp. Slatni rent richting de bal. Badache is nu in balbezit. Slatni verovert de bal door een tackle van achteren. Slatni probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Badache passt de bal zonder na te denken. Khadda is nu in balbezit. Ali Moussa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ali Moussa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 54%, ALGERIA10 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malha FC - ALGERIA10 0:0

50e minuut.
Badache rent richting de bal. Amara onderschept slim de pass. El Mokrani is nu in balbezit. Amara onderschept slim de pass. Amara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - ALGERIA10 1:0

56e minuut.
Slatni probeert de bal met de borst te controleren. Slatni geeft een lange en hoge pass. El Mokrani rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slatni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Amara geeft een hoge lob. Inworp. Ali Moussa met de inworp. Benoufella rent richting de bal. Benoufella geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Baghdad geeft een hoge lob. Badache probeert de bal aan de voet te houden. Zemmamouche is nu in balbezit. Amine Aoudia onderschept slim de pass. Amine Aoudia haalt uit met een fantastische trap. Belhadj bokst de bal weg.

68e minuut.
Hima geeft een lange en hoge pass. Zemmamouche kopt de bal weg. Djazaria probeert naar een medespeler te passen. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella haalt uit met een fantastische trap. Mahiedienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amara de bal. Djazaria rent richting de bal. Djazaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Benoufella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yekhlef komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 49%, ALGERIA10 51%.
Malha FC - ALGERIA10 1:0