Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALGERIA10 Malha FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Baghdad probeert de bal met de borst te controleren. Benoufella is nu in balbezit. Baghdad begaat een overtreding. Baghdad krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Baghdad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoufella rent richting de bal. Benoufella passt de bal zonder na te denken. Djazaria is nu in balbezit. Djazaria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Semghoun heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semghoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoufella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alloula met een snelle inworp. Hima kan de bal niet met de borst controleren. Hima geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
El Mokrani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amine Aoudia de bal. El Mokrani begaat een overtreding. Amine Aoudia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALGERIA10 45%, Malha FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALGERIA10 - Malha FC 0:0

51e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Selmi passt de bal zonder na te denken. Djazaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Djazaria haalt uit met een fantastische trap. Abdelkader probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dib geeft een hoge lob. Baghdad kopt de bal weg. Slatni rent richting de bal. Slatni geeft de bal voor. Hima springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Belhadj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alloula met een snelle inworp. Achiou heeft problemen om de bal te vangen. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdelkader de bal onder controle te krijgen. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALGERIA10 48%, Malha FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALGERIA10 - Malha FC 0:0