Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majid foot wat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Khoualed is nu in balbezit. Chellouche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khoualed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zidane neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - wat 0:1

8e minuut.
Bourebbou rent richting de bal. Bourebbou geeft de bal voor. Inworp. Abderrahmane met de inworp. Zidane geeft een lange en hoge pass. Paal! Lemmouchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Yahia speelt de bal door. Abderrahmane rent richting de bal. Abderrahmane passt de bal zonder na te denken. Khoualed rent richting de bal. Khoualed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - wat 0:2

16e minuut.
Ennemri is nu in balbezit. Saadane rent richting de bal. Saadane passt de bal in één keer door. Ennemri is nu in balbezit. Ennemri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Seoudi probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Zidane met een sublieme pass. Khoualed rent richting de bal. Khoualed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yacine met een sublieme pass. Ennemri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouia rent richting de bal. Chouia draait met de bal, schiet en ... Fahas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boudjedra passt de bal met de wreef. Madani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badache. Madani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouia onderschept slim de pass. Chouia passt de bal in één keer door. Ennemri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 50%, wat 50%.
majid foot - wat 0:2

50e minuut.
Daar is Amani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahia rent richting de bal. Yahia speelt de bal door. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed schiet op doel. Lemmouchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Yacine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaci Said speelt de bal door. Khoualed kan de bal niet met de borst controleren. Khoualed schiet op doel. Hadj Adlane probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - wat 0:3

90e minuut.
Badache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouia is nu in balbezit. Chouia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ennemri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 53%, wat 47%.
majid foot - wat 0:3