Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
louay ALGERIA10
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Djazaria is nu in balbezit. Aruj begaat een overtreding. Djazaria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selmi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Idir de bal. Djazaria rent richting de bal. Djazaria draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
louay - ALGERIA10 0:1

10e minuut.
Badache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bouderbali met de inworp. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. El Mouhib passt de bal zonder na te denken. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil haalt uit met een fantastische trap. Belhadj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
louay - ALGERIA10 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Aruj de bal. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella met een sublieme pass. Djazaria is nu in balbezit. Djazaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Djazaria is nu in balbezit. Aruj onderschept slim de pass. Benoufella onderschept slim de pass. Djazaria rent richting de bal. Djazaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ali Moussa met een snelle inworp. Benoufella geeft de bal voor. Djazaria is nu in balbezit. Djazaria schiet op doel. Wattar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - ALGERIA10 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 59%, ALGERIA10 41%.
louay - ALGERIA10 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 40%, ALGERIA10 60%.
louay - ALGERIA10 1:2